Årets första Chailatte och en mcto

11f36035704530ac1ab28ab017ab97ff.png

Kolla varifrån!

Årets första Chailatte och en mctoast. Mums, dagen kan inte svarta bättre än så.
Skulle egentligen ha börjat kvart i tolv, men Jesper ringde mig i natt och undrade om jag kunde börja tidigare. Tydligen så är det någon som har sjukanmält sig. Lyckost. Ska jobba till fyra, så det är inte så jättefarligt. Vid halv fem möter min sötnöt Fanny mig. Vi ska mysa lite innan hon måste börja vid sju. Jag börjar om en halvtimma och vill bara hem och sova! Förlåt för att jag inte uppdaterat på länge. Men har jobbat så mycket, och har varit så trött. Men det ska bli ändring på det, lovar. Nej nu ska jag äta klart. Vi hörs ikväll! Puss, er Matilda - The Real Deal


Jobbar 9 timmar

God morgon bloggen!

Ska som sagt jobba 9 timmar idag. Uff, det ska bli jobbigt! Speciellt eftersom Gothia har dragit igång. Tror att det är riktigt roliga människor som jobbar idag ;D
Imorgon ska jag ha myskväll med Magdalena, längtar!
Jaha.. min buss går om 40 min och jag ligger fortfarande i sängen. Jag borde kanske gå upp nu :)
Bloggar när jag kommer hem, ha en bra dag!

Ska sova nu

Godnatt bloggen, ska upp 8 imorgon. Börjar vid tio imorgon och ska jobba i nio timmar. Gud vad duktig jag är som jobbar så mycket! Är faktiskt riktigt stolt över mig själv. Längtar tills lönen kommer !!!
Lägger upp lite bilder som jag tog imorse :)


Min fukost, thaimat! :D<3


Den osminkade sanningen!

13/7 - 09

Kom tyvärr inte in på datorn imorse, förlåt alla fina bloggläsare! Här får ni dagens outfit ;D



Pappas tröja
Jeansleggings från Bik Bok
Skor från Din Sko
Väska från HM

Sitter på busshållplatsen och har

54ccb9cfefec0eed3b982739c05b72ef.png

Kolla varifrån!

 

Sitter på busshållplatsen och har upptäckt att de var lite för kallt för att ha jeansshorts på sig. Men men, inget jag kan göra åt saken nu. Bussen går inte fören om 7 minuter, så för en gångs skull så är jag faktikt för tidig till bussen. Måste vara första gången. Haha.

 


Orkar inte

Godmorgon bloggen och alla läsare !
Ligger i sängen och ska snart gå till bussen. Ska ju jobba nio timmar idag. Är grymt trött och orkar verkligen inte jobba. Men jag behöver pengarna- Så nu får jag allt resa mig upp från den varma sängen och klä på mig. För övrigt så blev jag halvr väckt av att kyrkklockorna började ringa. Inte kul.

Ni får en bild på mig, där jag ligger i sängen nyvaken. Hoppas alla får en bra dag så hörs vi ikväll när jag kommer hem!


11/7 -09

Det här hade jag på mig igår (klockan är nu 3 över tolv, haha).





Linne - HM (nytt)
Kofta - HM
Jeansleggings - Cubus
Väska - HM (ny)

En riktig Hm dag.

I'm lovin it

Hej bloggen !
Förlåt för dålig uppdatering men jag jobbade till nio och kom typ hem för lite mindre än en timma sedan. Det var sådär kul att jobba idag, det kom så sjukt mycket folk! Speciellt runt sju, åtta. Massa Gothia folk kom , måste träna på min engelska. Haha. Förutom Christoffer som är knäpp så var det roliga människor som jobbade.
Idag så åkte Hannapanna till Kina, hoppas du får det kul hjärtat! Hon ska nämligen åka dit och träna pingis med kinseser.

Idag var jag duktig och lagade mat! Dock så visste jag inte riktigt hur länge jag skulle koka korvarna men det funkade endå! Emil tyckte inte att jag förtjänade mitt MVG i hemkunskap, men det tycker jag! Har bara inte kokat korv på hundra år.





Resultatet blev i alla fall bra!

So you think you can dance

Hej bloggen, har alla sovit bra? Det har jag, förutom att jag drömde att jag försov mig till jobbet. Usch, det var inte kul. Vaknade helt plötsligt och slängde mig efter mobilen för att kolla vad klockan var.
Som tur är så börjar jag inte fören om cirka 5 timmar. Ska bara joba 4.5 timmar idag, det ska bli skönt! Men sen väntar två 9 timmars pass... LÄngtar verkligen tills den 20 då jag är ledig igen!
Just nu så kollar jag på reprisen av So You Think You Can Dance, eftersom jag missade avsnittet när de gick. Har några favoriter, men villl se något mer avsnitt innan jag bestämmer mig. Har ni någon favorot i programmet?
Åh.. Vill att de ska bli torsdag, vill verkligen se Harry Potter! Ska bli riktigt mysigt att gå med Magdalena och Caroline. Både jag och Magdalena jobbar innan, så de blir att ta med sig parfym. Haha.


Godnatt!

Nu går jag och lägger mig, dock så kommer jag inte kunna somna och flera timmar... Great. Ska antagligen träffa Fanny imorgon eftersom jag inte träffade henne idag. Hoppas de går något på tv som jag kan försöka somna till!
Vi hörs senare, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i min varma säng. Har saknat den hela dagen på jobbet.

Kram!

Just nu..

Just nu så sitter jag i min säng och lyssnar på musik och tittar sorgset på mitt uppätna Ben och Jerry burk. Jag tyckte jag hade varit så duktig som jobbat nio timmar, och förtjänade att äta glass. Kanske inte nästan en hel burk... Tur att de bara är en halv liter, haha.

Förutom att jobba så har jag hämtat biljetterna till Harry Potter och halvblods prinsen! Köpte även en klänning från Bik Bok. Ett litet impulsköp, men jag tycker om den (:
Vad tycker ni om klänningen , hiss eller diss?






    




Blev så mörkt om man tog utan blixt.

Ska strax stämpla in och ansa jobb

75235c210629e63a8bcf87b513dc9f2b.png

Kolla varifrån!

 

Ska strax stämpla in och börja jobba. Uff orkar inte Jobba idag. Just det, dagens frukost blev en mctoast och juice. Mums. Nej nu måste jag börja, suck!

 


Min buss går om en halvtimma och j

58725dd1a04260f77b4ba75cd6698ac2.png

Kolla varifrån!

Min buss går om en halvtimma och jag ligger fortfarande i sängen, osminkad och ofixad. Hm, borde gå upp nu! Jag ska alltså in och jobba nu, vilket jag egentligen inte orkar. Men men, vad ska man göra. Börjar åtta och slutar fem, sen ska jag träffa Fanny. Nej, nu får jag faktiskt gå upp från den varma sängen. Bloggar under dagen om jag orkar. Just det, ska hämta ut biljetter till Harry Potter idag! Jag Carro och Magdalena ska gå på torsdag 16/7 , ska bli kul. Ha en bra dag! Kram


Dagens frukost från Subway <3

0-2314f32ebc918593decc799cab5456d3.png

Kolla varifrån!

Dagens frukost från Subway <3


Jobba!

Godmorgon bloggen!

Känner mig relativt sjuk, men inte tillräckligt för att stanna hemma. Har fortfarande ont i magen och känner mig lite illamående. Usch, ska jobba 7.5 timma :/
Ville bara slänga ihop ett kort inlägg innan jag måste springa till bussen som går om 24 minuter.
Ha en bra dag!
Kram ♣


Bild på mig när jag jobbar (:

Ont i magen

Hej bloggen!

Förlåt för en sådan dålig uppdatering idag! Men jag har legat i sängen hela dagen och latat mig framför min tv, har så himla ont i magen! Jag kan inte göra någonting "/ Usch, hungrig är jag också. Får kanske pallra mig ner till köket och äta något snart.
Just det, pratade med sötnosen Fanny för ett kort tag sen, det gjorde min dag <3 Vi ska ses på fredag efter jag har jobbat. Ser fram emot det! Vi ska nog sitta och mysa och prata på något café, myys.


Så här går jag helst runt
när jag är sjuk.

Jag fick ont i fötterna så vi stan

-2c7ae7333bdcd8fbceda11ea7021098.png

Kolla varifrån!

Jag fick ont i fötterna så vi stannade till på Burger King (a)


Sitter på Donken med min bloggsyrr

4a74da86fff1fb2cb856806eabcdbed1.png

Kolla varifrån!

Sitter på Donken med min bloggsyrra och äter pommes frites med garlic dipp, det finns nog inget godare! Självklart dricks det fanta.


Duscha sen jobba

Godmorgon bloggen!

Är nästan nyvaken och sitter i min säng för att blogga lite innan jag hoppar in i duschen och springer till bussen.  Ska  jobba idag,  suck.  Som tur är så är det bara fyra timmar. Ska lägga in dagens outfit när jag kommer hem!
Nej nu måste jag verkligen hoppa in i duschen.

Kram!

Matilda är trött

Hej bloggen. Lova (matildas syrra) bloggar nu för Matilda vill sova. Lägger ut lite bilder på vad Matilda  har köpt på hm!

 






Lova och e halvsovande Matilda ^^

Godnatt ♥


Min älskade syster som ni hittar p

40da2b35a2f718c523b2801a58e7b449.png

Kolla varifrån!

Min älskade syster som ni hittar på www.pettersssonn.blogg.se har fixat min header och design! Visst är den fin?! Älskar den, men en ny header kommer inom kort (:
Ska även jobba imorgon, men ett kort pass. 13-17 !
Ska snart sova så jag får min skönhetssömn, haha.
Godnatt!


Räddaren i nöden! Numera går jag i

0-53e3f2c34ccb07d262911f86a231d5bf.png

Kolla varifrån!

Räddaren i nöden! Numera går jag ingenstans utan min solfjäder , haha. Alla borde ha en solfjäder i denna värme. Nu ska jag kolla på lite kläder.


åh, ska jobba ! Sitter på bussen p

0-527cc02548a34fe1bd0d8c0c9c0666ec.png

Kolla varifrån!

åh, ska jobba ! Sitter på bussen på väg till tåget. Ska jobba 5.5 timma idag. Halv fem till tio.
Har haft en riktigt soft dag, bara legat och latat mig ;D
Trots att solen inte skiner så är det lika varmt!
Usch, jag är för klen för värme.
Skriver kanske lite mer när jag har rast. Nu kommer tåget, tur det.
Kram!


Ny blogg, men gamla inlägg

Hej bloggen !

Ville bara säga att från och med nu så är denna blogg endast  Matilda Pettersson Fröbergs! Så jag skriver inte med Magdalena längre, så ni vet. Hoppas ni läser bloggen och följer mitt liv.

Kram !

LÄNGTAR!

Gud vad jag längtar tills den 14 augusti ! För då ska jag äntligen åka upp till min älskade Frida ♥
Det ska bli sjukt kul ! Jag ska även träffa Elin igen !!! Längtar grymt honey! Det var allt för länge sen vi sågs :(
Jag funderar redan på vad jag ska packa ner (a) , men det är ju fakiskt bara 39 dagar kvar :D

För övrigt så försöker jag reservera biljetter på sf, dock så går det inte så bra. Haha. Ska snart in och jobba, laddar upp bilder ikväll !!!



Ha de så bra så hörs vi ikväll, Matilda ♣

I have found what i was looking for

En lite omgjord version av U2 grymma låt, och det är faktiskt så sant och kanske någonting som man borde lära sig.. att leva i nuet. Det är verkligen någonting som jag har lärt mig under de senaste veckorna, att uppskatta det man har och inte inbilla sig hur grönt allting är på andra sidan.
Jag är jävligt glad att jag har så tålmodiga vänner som har stått ut med mig och som jag nu utan vidare kan komma tillbaka till! Jag älskar er så otroligt mycket och detta är verkligen ingenting som jag kommer glömma!
Min dag har varit helt okej, försov mig imorse men kom typ bara två minuter försent tack vare min privata taxichaufför a la mamma..
Nu ska jag iväg och träffa en av dessa underbara vänner som jag nämde ovan !
Take care
Magdalena

RSS 2.0